dimecres, 2 de gener del 2019

El PSC de Tortosa, l’únic grup que ha justificat correctament les assignacions dels exercicis municipals

En el Ple Extraordinari 24/2018 de l’Ajuntament de Tortosa, s’ha aprovat la justificació de les assignacions als grups polítics municipals durant els exercicis de 2015, 2016 i 2017.

El Grup Municipal del Partit dels Socialistes de Catalunya ha estat l’únic grup que, segons l’informe de l’interventor, ha justificat correctament totes les assignacions cobrades i per tant no haurà de tornar cap import dels total dels 23.564,38€ que han de tornar els diferents grups municipals dels tres exercicis de 2015, 2016 i 2017.

“El fet que som l’únic grup municipal que ha justificat correctament les nostres assignacions dels exercicis 2015, 2016 i 2017 per a nosaltres és important i significatiu, els i les socialistes el volem posar en valor i volem destacar que aquest fet s’emmarca en el nostre compromís signat en un codi ètic de conducta i de bones pràctiques per a tots els càrrecs públics electes del PSC”.

L’edil socialista volgut destacar que els regidors i regidores del PSC ja es van comprometre al 2015 en signar un codi ètic de conducta per a tots els càrrecs públics electes així com un codi de bones pràctiques administratives. “I ho vam fer en el marc de les 79 propostes per a tractar de retornar la confiança dels ciutadans en la política que contempla el nostre programa electoral” ha reblat Roig.

Publicat el dimecres 2 de gener a imaginaradio.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada