dijous, 31 de gener del 2019

Roig lamenta l’eliminació de part de la clàssica vorera grecada de l’avinguda Generalitat, fet que denota la manca de projecte d’imatge de ciutat del govern

El portaveu socialista també recorda al govern que encara queden restes de brutícia dels aiguats del mes d’octubre al carrer i que estan tapant els embornals

El portaveu del grup municipal del PSC, Enric Roig, ha traslladat novament a les Comissions Informatives de l’Ajuntament de Tortosa alguns dels problemes o neguits que li ha fet arribar la ciutadania i que encara no han estat resolts per part del govern municipal.

A la Comissió Informativa de Territori. Roig va lamentar el fet de que, arrel de les obres de millora de la xarxa d’abastament d’aigua, s’hagi substituït la clàssica vorera grecada d’aquesta part de l’avinguda Generalitat per una vorera de peces prefabricades que res té a veure amb l’anterior.

Recordem que aquesta vorera està present tant a l’avinguda Generalitat com a la majoria de carrers de l’Eixample i que és un tret distintiu i identificador del paviment de la ciutat. “Si bé es podia haver reinterpretat aquesta vorera amb un paviment antilliscant i adequada als materials i dissenys actuals, no entenem perquè el govern ha renunciat a ella i l’ha substituït per una vorera amb materials prefabricats que desmereixen totalment l’avinguda Generalitat” ha reblat Roig que creu que l’execució i l’acabat de la vorera no estan ben resolts tal i com es pot veure a les fotografies que s’adjunten, “i no s’hi val l’excusa que planteja l’alcaldessa de que l’obra ‘ha fet l’empresa d’aigües, l’Ajuntament ha de vetllar per una correcta i adequada execució de qualsevol obra pública la faci l’empresa que sigui.”

Segons Roig, aquest fet denota, una vegada més, que el govern no té cap idea ni projecte d’imatge de la ciutat i ha renunciat de nou a un element patrimonial com la vorera grecada. “Ja es va veure en la rehabilitació de les façanes de la plaça d’Espanya en aspectes com els fanals o en la nefasta reforma del Pont de l’Estat amb les baranes, les escales o també els fanals. Hem de ser més respectuosos amb el nostre patrimoni i amb aquells elements que ens identifiquen com a ciutat i que mots tortosins i tortosines es neguen a perdre.”

D’altra banda, el regidor socialista va recordar a la Comissió d’Espai Públic que al carrer Ramon Berenguer IV encara queden restes de brutícia del paviment que es va aixecar i desprendre a causa dels aiguats del mes d’octubre. Aquestes restes de paviment estan tapant els embornals i, per tant, estan dificultant l’absorció d’aigua en cas de fortes pluges, podent produir més desperfectes. “És inconcebible que tres mesos després l’equip de govern encara no hagi procedit a netejar aquestes restes, haurem d’esperar a un nou aiguat i a nous problemes per fer-ho?” ha preguntat Roig.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada