dimecres, 8 de gener del 2020

Junts per Tortosa i el PSC signen un pacte per governar la capital del Baix Ebre

Junts per Tortosa i el PSC han arribat a un acord de govern a l’Ajuntament de Tortosa per aquest mandat. L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i el portaveu del PSC, Enric Roig, que a partir d’ara serà el primer tinent d’alcalde, han presentat aquest dimecres al matí el pacte de govern Compromís per Tortosa que es fonamenta en dotze acords programàtics i cinc principis rectors.


Amb aquest pacte, el govern de la capital del Baix Ebre s’amplia però continuarà en minoria ja que li falta un regidor per assolir la majoria absoluta. “No tenim majoria absoluta, però tindrem un govern més fort per treballar per Tortosa”, ha remarcat l’alcaldessa Meritxell Roigé en l’acte de presentació al costat de Roig i de la resta de regidors de les dues formacions polítiques.

En el nou cartipàs municipal l’alcaldessa Meritxell Roigé s’ocuparà d’Urbanisme i Obres Públiques, carteres que compartirà amb el primer tinent d’alcalde Enric Roig, qui a més serà regidor de Cultura i Fires. Fernando Saporta es responsabilitzarà d’Hisenda, Personal i Seguretat i Mobilitat; Mònica Ripoll serà regidora d’Acció Social, Salut i Diversitat Cultural; Domingo Tomàs serà el titular de les carteres de Serveis i Logística, Festes, Festa del Renaixement i Joventut; Cinta Espuny s’ocuparà d’Ensenyament i Universitats; la socialista Dolors Bel serà regidora d’Igualtat i Drets Civils, Memòria Històrica i Participació Ciutadana i Transparència; Sisco Pepió continuarà a Promoció Econòmica, Comerç, Noves Tecnologies, Agermanaments i Turisme; Ximo Martorell, fins ara regidor de Cultura, s’ocuparà d’Esports, Medi Ambient i Sector Primari. Finalment, la nova regidora socialista, Estefanía Valdés, que encara no ha pres possessió del càrrec serà la titular de Governació i SAC.

Publicat el dimecres 8 de gener de 2020 a Ebredigital

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada