dimarts, 7 de gener del 2020

Roig (PSC): ‘No ens sumarem al pacte per una moció de censura a Tortosa’


El portaveu del PSC a Tortosa, Enric Roig, ha deixat clar que el grup municipal del PSC no donarà suport a una moció de censura. En els darrers dies, i després que els pressupost presentat de Junts per Tortosa fos tombat pel ple de l’Ajuntament, els portaveus de Movem Tortosa i ERC-Tortosa Sí, s’han mostrat clarament partidaris de configurar un govern alternatiu, a partir d’una moció de censura, amb el grup del PSC. Roig ha deixat clar que per “coherència” amb la seva línia de treball, els socialistes no recolzaran una moció de censura. 

Roig ha lamentat que després de sis mesos de la constitució dels ajuntaments ara Movem i ERC-Tortosa Sí “corrin” per formar un govern alternatiu amb una moció de censura que considera que “no està justificada”. També ha dit que aquesta situació respon a una “política erràtica” d’ERC. 

D’altra banda, Roig ha anunciat que el grup municipal el PSC portarà al ple de l’Ajuntament una moció per revertir la despoblació, l’envelliment i la manca d’oportunitats en el medi rural, i també una segona proposta per una correcta implantació de la renda garantida de la ciutadania.

Publicat el dimarts 7 de gener de 2020 a Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada