dissabte, 11 de novembre del 2023

11 de novembre · Dia de les Llibreries

 

Avui #DiadelesLlibreries destaquem l'important paper d'estos establiments per alegrar-nos la vida apropant-nos a la #Història, la #Cultura, la #Literatura, la #Poesia, l' #Art el #Còmic etc 

Agraim-ho comprant llibres i mantenint-les vives 

#Tortosa #TerresdelEbre

L'11 de novembre es commemora el Dia de les Llibreries, una data que busca tornar a impulsar a Espanya l'hàbit de la lectura i les llibreries com un centre on promoure i enriquir la cultura.

L'economia digital ha impulsat grans canvis en la manera de comprar i consumir certs béns per part dels clients. Els llibres són un dels sectors que més s'han hagut de reinventar, degut al naixement de llocs web i l'apogeu del llibre digital.

El consumidor actual desitja que se li ofereixi assessoria per Internet, però també vol que en arribar a la botiga física pugui obtenir de manera immediata l'exemplar que necessita o busca.

Amb la celebració del Dia de les Llibreries volem destacar l'esforç de les llibreries per mantenir vives i actives, generant cultura i comunitat a través dels llibres i la lectura. A més, volem donar les gràcies a totes les persones usuàries que trien les llibreries independents per preservar el seu espai al món de la lectura.

Donar suport a les llibreries independents és essencial per mantenir vius aquests valuosos espais culturals. A més, fomentar la lectura és fonamental per estimular la imaginació, cultivar el pensament crític i enriquir la nostra vida personal.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada