diumenge, 19 de novembre del 2023

Èxit d’Anna Brull a Tortosa amb el recital dedicat al mestre Felip Pedrell

Comparteixo la notícia de Canal 21 Ebre sobre el concert d'Anna Brull i Josep Buforn dedicat a Felip Pedrell, mestre de mestres


Anna Brull va triomfar aquest diumenge a Tortosa amb el recital “Felip Pedrell, Mestre de Mestres”. Acompanyat de la pianista Josep Buforn, la mezzosoprano de l’Ampolla va oferir un repertori clàssic, incorporant obres del mestre compositor tortosí, entre elles l’estrena “d’Embriaguez”, una peça inèdita de Pedrell, escrita l’any 1867, que va dedicar a la seua dona, Carme Domingo, poc després de casar-se. 

Es tracta d’una obra que, com la resta de partitures de Pedrell recuperades gràcies a Joventuts Musicals de Tortosa, es farà pública i quedarà a disposició de tothom qui la vulgui interpretar. Durant el recital també es van poder escoltar obres dels deixebles de Pedrell, com Granados o Falla, així com una obra del compositor tortosí Josep Ollé.

Anna Brull treballa actualment com a mezzosoprano solista al Teatre de l’Òpera de Graz, a Àustria. Amb aquest concert, Joventuts Musicals va posar el punt i final  als actes de celebració dels 50 anys de l’entitat.

https://www.youtube.com/watch?v=sPf-9dVn_aE

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada