divendres, 17 de maig del 2024

17M · Dia Internacional Contra l’Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia


En el Dia Internacional contra l'#Homofòbia, la #Transfòbia i la #Bifòbia denunciem la discriminació contra les persones LGTBIQ+ i reclamem que ningú no es quedi enrere: Igualtat, Llibertat i Justícia per a tothom

#StopLGTBIfobia #Tortosa #TerresdelEbre


L'homofòbia és el terme utilitzat per expressar el rebuig o la discriminació de la qual són víctimes les persones que declaren la seva preferència sexual que discrepa dels gustos que ha imposat tant la societat com la religió en aquest sentit.

D'altra banda, la transfòbia i la bifòbia es defineixen com la temor i la manca d'acceptació que tenen algunes persones davant dels transgènere, els anomenats bisexuals. En altres paraules, les persones que no s'ajusten als rols de gènere tradicionals.

Actualment vivim en una societat on la discriminació per raça, religió o condició social és a l'ordre del dia. Tot i els anys i els avenços que ha assolit l'home, continuen existint persones que condemnen els seus semblants per pensar, sentir i actuar de manera diferent del que tradicionalment s'ha establert com a norma de pensament i comportament social.

uneix-te al nostre canal de WhatsApp
En aquest sentit, hi ha la necessitat que cada vegada s'aixequin més veus a tot el món perquè això no segueixi passant. Els éssers humans, per naturalesa neixen lliures, per tant han de gaudir de drets i igualtat, els quals són inalienables.

A l'Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible establert per l'Organització de les Nacions Unides, s'espera l'aprovació de polítiques i lleis i així acabar d'una vegada per tota amb la discriminació, que tants problemes socials ha causat tota la humanitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada