divendres, 31 de maig del 2024

Miguel Bonal tancarà el 1r Cicle de Concerts 2024 de Joventuts Musicals el proper dissabte 15 de juny


No us perdeu el concert de Miquel Bonal, organitzat per Joventuts Musicals de Tortosa, en el que gaudireu de magnífiques peces clàssiques interpretades amb la viola de gamba

📅 Ds 15/06
⏰ 20,00 h
🏣 Eglésia de Sant Blai

L’Església de Sant Blai acollirà aquest concert que oferirà un magnífic repertori format per obres de reconeguts compositors com Hume, Telemman o Bach, considerat com el més gran músic i teòleg cristià de la història.

Miguel Bonal va fer els estudis superiors de viola de gamba a l'Escola Superior de Música de Catalunya, a Barcelona, sota la tutela d'Emmanuel Balsa, graduant-se amb matrícula d'honor. El 2021, es va traslladar a l'Haia, Països Baixos, per realitzar un màster en viola de gamba al Reial Conservatori de l'Haia, amb Mieneke van der Velden. Es va graduar amb les màximes qualificacions i distinció, demostrant gran virtuosisme i musicalitat.

Miguel ha estat guardonat en diversos concursos nacionals, com el Concurs de Joventuts Musicals Espanya 2020, el Primer Palau 2021 o el Premi de Catalunya Música que li va permetre gravar el seu primer disc en solitari. Ha desenvolupat una àmplia activitat concertística a nombrosos països, com Espanya, França, Alemanya, Holanda, Itàlia i Suïssa. 

L'etrada és lliure amb donatiu destinat a les obres que permetran millorar l’accés a persones amb discapacitat a l’Església de Sant Blai, en un acte habitual per part de l’entitat en els concerts que tanquen el cicle de gener a juny, col·laborant amb causes solidàries o benèfiques. 

En aquest cas el donatiu anirà destinat a les obres de reforma de l’Església de Sant Blai que s’iniciaran en breu i que permetran l’accés a persones amb discapacitat, ja que actualment l’accés únicament es pot fer salvant unes escales, fent-ho accessible a tothom. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada