dilluns, 12 de febrer del 2018

Iceta: “Volem mantenir les alcaldies que tenim i guanyar-ne d’altres”


El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha fet aquest dissabte una anàlisi de la situació política actual tant a les Terres de l’Ebre com a Catalunya. Iceta ha assistit a la reunió ordinària del Consell de la Federació de l’Ebre on ha assegurat que ja es preparen per a les eleccions municipals. L’objectiu és mantenir les alcaldies que ja tenen al territori i guanyar-ne d’altres com la de Tortosa. 

Sobre el canvi d’alcaldia a Tortosa, Iceta ha sentenciat que el problema no és la persona sinó el projecte. 

A nivell de Catalunya assegura que seguiran mantenint la seua proposta d’un acord ampli, d’una reforma federal i d’un govern progressista. I remarca que de cara a les properes eleccions volen convèncer tant els votants de Ciutadans com de l’independentisme. 

Sobre la situació de bloqueig polític a Catalunya, el primer secretari del PSC, diu al govern que aquesta legislatura ha de ser diferent a l’anterior. Avisa que no poden donar responsabilitats a persones que no les poden exercir i demana un govern estable, eficaç i amb perspectiva de diàleg amb l’Estat. Per a Iceta els independentistes haurien de ser els primers interessats en elegir un president per aturar l’aplicació del 155.

Publicat el diumenge 11 de febrer de 2018 a uncopdull.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada