dimecres, 7 de febrer del 2018

Les millores en el transport públic urbà que ha aplicat el govern ja van ser demanades pel grup municipal del PSC

Una vegada més el govern no reconeix els seus errors ni ens dona la raó, però finalment ens pren les propostes i les acaba aplicant

Com ja ha passat en tantes ocasions el govern de CiU i els seus còmplices dels Republicans han tornat a donar-nos la raó aplicant propostes que el nostre grup municipal va presentar al ple o resolent temes que hem denunciat en diverses ocasions.

Aquesta vegada ho han fet amb el transport públic, amb diferents millores, entre elles l’ampliació el topall de viatges de l’abonament de 150 a 250, proposta que ja va fer el grup municipal del PSC, tal com ha recordat el portaveu socialista, Enric Roig, “el passat ple del juny de 2017, des del PSC vam presentar una moció en la que ja demanàvem aquest increment del topall de viatges arrel de les queixes dels usuaris que ens va fer arribar que aquest sistema no estava ben fet. En aquell moment es va rebutjar la moció i no ens van donar la raó, però ara, una vegada més, assumeixen el seu error i apliquen aquest increment.”

L’edil socialista ha remarcat que aquesta no ha estat la única proposta que ha fet el grup del PSC en relació al transport públic urbà. “nosaltres sempre hem defensat i reclamat un canvi de les tarifes, amb descomptes i abonaments reduïts i súper reduïts per als aturats, els joves i pensionistes. Així ho vam fer amb dues mocions l’agost de 2014 i el novembre de 2015 i també ho hem demanat cada any en totes les de les ordenances i sempre ens ho han rebutjat.”

Des del grup municipal socialista també volem recordar que, el juliol de 2016, ja vam fer una roda de premsa en la que denunciàvem les deficiències del nou contracte del servei públic, que ens havien fet arribar els usuaris, en especial pel que feia a recorreguts, parades i horaris, sense resposta per part del govern. “Vàrem denunciar que amb el nou contracte del transport públic urbà i les noves rutes i parades anar de Sant Llàtzer a Remolins suposa 1 hora de trajecte i haver d’agafar dos autobusos, quan abans eren 15 minuts i un únic vehicle, això per no parlar dels horaris que fan que els estudiants no arribin a hora a classe o de les enormes esperes que hi ha entre un bus i un altre.” ha reblat Roig.

Justament en el passat ple de dilluns 5 de febrer el portaveu socialista ja va recordar que “actualment el transport públic urbà pateix importants deficiències que no s’han solucionat i que cal replantejar els recorreguts per a que no siguin busos turístics que donen la volta sencera a Tortosa fent perdre el temps als usuaris.” “Ara la Sra. Roigé ens presenta unes millores que, segons diu, responen a les queixes dels usuaris, però realment aquestes queixes ja les vam recollir nosaltres i per això vam fer les nostres demandes atenent als usuaris que així ens ho van demanar.”

“Una vegada més i, parafrasejant al Sr. Bel, el govern de CiU i els seus còmplices Republicans, són els veritables voltors que, lluny de reconèixer les seves errades, ens neguen la raó però després apliquen les nostres propostes. Menteixen i saben que menteixen, però nosaltres creiem que hi ha una altra manera de fer política que, evidentment, no és la de Bel i Roigé”, ha reblat Roig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada