divendres, 21 de febrer del 2020

Enric Roig (PSC): ‘La solució als problemes de mobilitat de l’Hospital de Tortosa és la construcció d’un nou hospital’

El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Tortosa, Enric Roig, ha insistit aquest divendres en una compareixença informativa que la millor solució als problemes de mobilitat de l’Hospital de la Cinta és la construcció d’un nou hospital a la capital del Baix Ebre. “Natros volem un nou hospital. Fa gairebé 15 anys que la consellera Marina Geli va iniciar tot el procés per tenir un nou hospital, un projecte que va aturar un altre govern de la Generalitat, en el qual també hi era ERC”, ha dit Roig. “Sempre hem volgut un nou hospital perquè sabem dels problemes de mobilitat que té aquest recinte hospitalari, vell i obsolet. Hem perdut 15 anys”, ha lamentat.

Mentre a Tortosa no s’ha fet res, segons el polític socialista, a Viladecans, Tarragona, Girona i Olot ja tenen construïts o en procés de construcció nous hospitals.

D’altra banda, Roig ha respost de manera contundent al portaveu del grup municipal d’ERC, Xavier Faura, que dijous va acusar el PSC i Junts per Tortosa de ser els responsables de la falta d’aparcaments a l’Hospital. “Dir que la responsabilitat del pla de mobilitat de l’Hospital de la Cinta és del PSC és un insult als tortosins i tortosines i ofèn la intel·ligència de qualsevol persona”, li ha contestat.

En aquest sentit, l’actual primer tinent d’alcalde ha recordat els diferents incompliments dels governs de la Generalitat en l’execució d’un pla de mobilitat per resoldre els problemes de dèficit d’aparcament. I ha reiterat el posicionament del PSC a favor de no facilitar a la Generalitat terrenys al complex de l’Hospital per construir el nou edifici de radioteràpia, “per no agreujar encara més els problemes de mobilitat”.

Roig no entén com la directora territorial de Salut, Mar Lleixa, assegure que l’edifici del nou aparcament no està encara desestimat quan en la reunió que l’alcaldessa va mantenir amb la consellera Alba Vergés va quedar clar que “el projecte està descartat”.

Publicat el divendres 21 de febrer de 2020 a ebredigital.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada