dijous, 6 de febrer del 2020

La sisena edició de TortosAntic incorpora un taller de restauració


La sisena edició de la fira descarregada d’antiguitats de Tortosa, TortosAntic, incorporarà un taller de restauració de mobles, articles de metall, marbre o pell. Aquesta és una de les principals novetats de la Fira que tindrà lloc del 14 al 16 de febrer al pavelló firal de Remolins, amb la presència d’una trentena d’expositors.

L’encarregat de l’organització, el gerent de l’empresa Llobregat Serveis Firals, Josep Maria Camps, ha detallat que el taller serà gratuït.

Una altra de les novetats serà una exposició de motocicletes de la marca Vespa amb la col·laboració de l’entitat Vespaclub Terres de l’Ebre. El regidor de Fires, Enric Roig, ha destacat el caràcter “únic” de TortosAntic al conjunt del territori, així com el fet que també ajuda a dinamitzar l’economia local amb l’impacte que genera la presència de visitants i expositors de fora de Tortosa.

La fira TortosAntic obrirà portes divendres 14, de 17 a 21 h; dissabte i diumenge, l’horari serà d’11 a 21 h. L’entrada té un preu de 3 euros.

Publicat el dimecres 5 de febrer de 2020 a canal 21

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada