dimecres, 31 de maig del 2023

Carta a la militància del 1r Secretari de l'Agrupació Local de Tortosa del PSC

Benvolgudes companyes i benvolguts companys,

Acabem de tancar la cita electoral de les eleccions municipals del passat diumenge 28 de maig, i com a 1r Secretari de l’Agrupació Local del PSC de Tortosa vull donar-vos les gràcies pel vostre suport i participació en la campanya electoral a la que hem concorregut amb la coalició Guanya Tortosa, formada per Movem Tortosa i el PSC Tortosa.

Uns comicis que han donat els resultats que totes i tots coneixeu, que vam valorar a l’Executiva de l’Agrupació Local d'ahir dimarts 30 i que, tot i que no han estat els que desitjàvem,  ja hi haurà temps de fer una anàlisi amb profunditat, ens han de servir i encoratjar per continuar treballant amb l’objectiu de liderar el govern a Tortosa.

El nostre president Pedro Sánchez, en un gest de valentia política que l’honora, de gran estratega i audàcia política, ha convocat Eleccions Generals per al proper diumenge 23 de juliol. Uns comicis que tenen una especial importància i en els que hem de treballar al màxim per revalidar una victòria dels i les socialistes, que ens permeti seguir aplicant les polítiques actives de progrés del govern centrades en les persones, especialment davant de l’avenç dels partits de dretes i extrema dreta que hem vist a les eleccions municipals i autonòmiques i que volen acabar amb els avenços aconseguits per l’esquerra.

És per este motiu que us encoratjo a totes i tots a treballar al màxim en estos dos mesos per aconseguir una àmplia victòria socialista que serveixi per revalidar el govern de progrés de Pedro Sánchez i continuar avançant econòmica i socialment, millorant els resultats de les darreres generals de 2019 per poder tornar a cridar ben fort “Visca, visca, visca, Tortosa socialista”.

Davant d’aquest anunci electoral, en breu rebreu la convocatòria de l’Assemblea Extraordinària i Urgent de la nostra Agrupació Local, a celebrar el proper divendres 6 de juny a les 20 h, per tal d’elevar, des de Tortosa, les propostes de candidates ebrenques i candidats ebrencs a les eleccions generals del 23 de juliol de 2023.

Espero poder comptar amb el teu suport al llarg de la precampanya i campanya d’aquestes eleccions generals, perquè la força del nostre partit està en la unió i perquè estic convençut que els i les socialistes som la única opció real i creïble que garanteix una governança per a tots i totes, sense exclusions. 

Atentament,


Enric Roig Montagut

Primer Secretari de l’Agrupació Local de Tortosa i

Viceprimer Secretari de la Federació de l’Ebre

Tortosa, Terres de l’Ebre, 31 de maig de 2023






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada