divendres, 26 de maig del 2023

Il·lusió és el tema de la 10a edició del festival A Cel Obert 2023

Com ja sabeu, des de la Demarcació de l’Ebre del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya estem implicats en el projecte i som col·laboradors del Festival A Cel Obert. Un festival que enguany arriba a la seua 10a edició i que s’ha consolidat com una cita obligada al mes d’octubre a Tortosa.

El tema de la desena edició del festival A Cel Obert, corresponent a l’any 2023, és la Il·lusió: La percepció distorsionada de la realitat, bé sigui per un component físic o fruit de la imaginació, té com a resultat una ficció modelada per una mescla entre la poca lucidesa personal i un estat emocional incontrolat. La il·lusió com a sentiment és l’esperança sobrevinguda, ingovernable, incontenible i salvatge que sentim quan volem aconseguir un somni. La il·lusió com a efecte òptic és, sense més, la falsa representació d’una veritat oculta que només percebem en secret i mai no es manifesta com a real.

Una edició més, significativa pel ser el desè aniversari, en la que la Demarcació de l'Ebre continua donant suport de diversa índole a aquest benvolgut i consolidat certamen d'arquitectura efímera.

En els següents enllaços podreu consultar tota la informació al respecte:

https://acelobertfestival.cat/convocatoria-2023/

https://acelobertfestival.cat/edicio-actual/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada