dimarts, 23 de maig del 2023

Diumenge #GuanyaTortosa · Acte Final de Campanya Eleccions 28M

Diumenge #GuanyaTortosa
 
Encarem la recta final de les Eleccions Municipals de diumenge 28 de maig, a les que els i les socialistes de Tortosa concorrem amb la coalició Guanya Tortosa juntament amb Movem Tortosa encapçalada pel nostre company regidor, actualment cap de l’oposició i, sense dubte, proper alcalde de Tortosa, Jordi Jordan.

Per este motiu, com a 1r Secretari de l’Agrupació Local del PSC de Tortosa tinc el goig  de convidar-vos a participar de l’Acte Final de Campanya Guanya Tortosa que tindrà lloc dijous 25 de maig a les 20,00 h al Museu de Tortosa, a la rambla Felip Pedrell 3 de Tortosa, i és obert a tota la ciutadania, pel que us animo a convidar a tothom qui vulgueu a participar-hi.

Espero poder comptar amb el teu suport este dia i al llarg del que resta de campanya, perquè la força del nostre partit està en la unió i perquè estic convençut que els i les socialistes som la única alternativa real i creïble que garanteix una governança per a tots i totes, sense exclusions. “Perquè tu també decideixes i amb tu Guanya Tortosa” 

Acompanya'ns a l'acte final de campanya de la nostra candidatura encapçalada per Jordi Jordan

📆 Dijous 25 de maig
🕣 20,00 h
📍 Museu de Tortosa

No hi faltes, t'esperem! Amb tu #GuanyaTortosa


#EnMarxa #28m #PSCTortosa #MovemTortosa #Tortosa #TerresdelEbre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada