divendres, 26 de maig del 2023

Diumenge 11 de juny torna "Les cases de l'Escola"

Atenent la magnífica resposta dels assistents a la passada 6a edició de l’Arquitectour2022, activitat amb la què la Demarcació de l'Ebre commemorem el Dia Mundial de l'Arquitectura i havent hagut de suspendre la convocatòria del passat diumenge 27 de novembre, ara tornem a convocar per al diumenge 11 de juny sota el títol LES CASES DE L’ESCOLA #arquivoltaebre2022

Com ja sabeu l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tortosa, ara L'Escola per l'Art i la Cultura de la Diputació de Tarragona, celebra els seus 70 anys de presència a Tortosa i és per este motiu que sota el lema LES CASES DE L’ESCOLA, organitzem conjuntament amb la Demarcació de l’Ebre del COAC, la visita a les seus històriques d’aquesta septuagenària escola, que ens ofereix l’activitat, ara Arquitvolta.

Així, sota el lema LES CASES DE L’ESCOLA, accedirem a tres dels immobles patrimonials que han hostatjat l’esmentat centre docent: el Palau Oriol i l’antic Convent i Església de Sant Joan de Jerusalem, de forma presencial, i el Palau dels barons de Purroy, virtualment. 


La ruta arquitectònica és oberta a tothom, gratuïta i organitzada en grups reduïts. Atès que les places són limitades, caldrà inscriure’s per: telèfon (977 44 19 72) o via correu electrònic (secr.tor@coac.net).

Les i els que no vàreu poder participar el passat mes d’octubre, no us ho perdeu! L’11 de juny tornen Les Cases de L’Escola i ja estem preparant per al mes d’octubre l’#Arquivoltaebre2023

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada