dimarts, 16 de maig del 2023

Debat Electoral amb els alcaldables a Tortosa

Estem en plena campanya electoral i al llarg d’estos dies es van celebrant diferents actes electorals. La Demarcació de Terres de l’Ebre del Col·legi de Periodistes organitza un any més el debat de candidats a les capitals de comarca de les Terres de l’Ebre.

A Tortosa el debat tindrà lloc avui dimarts 16 de maig a les 19 h al Teatre Auditori Felip Pedrell.

El debat, és obert a la ciutadania i pot assistir tothom qui vulgui. Cal dir que les portes es tancaran mitja d’hora abans de l’inici del debat (18,30 h), ja que es transmetrà en directe per les televisions i ràdios locals.

Donada la importància d’aquestes eleccions i que amb elles podem liderar el govern de la ciutat, com a 1r Secretari de l’Agrupació Local del PSC de Tortosa, us encoratjo a a participar-hi com a públic del debat per tal de donar el màxim suport al nostre company regidor, actualment cap de l’oposició i, sense dubte, proper alcalde de Tortosa, Jordi Jordan que encapçala la coalició Guanya Tortosa amb la que els i les socialistes de Tortosa concorrem a estos comicis.

Si no podeu assistir-hi personalment us convido també a a seguir el debat pels mitjans audiovisuals. En este enllaç trobareu més informació sobre els debats, amb dates i horaris


Espero poder seguir comptant amb el teu suport este dia i al llarg de tota la campanya electoral, perquè crec que la força del nostre partit està en la unió i perquè estic convençut que els i les socialistes som la única alternativa real i creïble que garanteix una governança per a tots i totes, sense exclusions. “Perquè tu també decideixes i amb tu Guanya Tortosa”

Toto esperant poder saludar-vos personalment, rep una cordial salutació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada