dijous, 11 de maig del 2023

Enric Roig assumeix la Secretaria i Vocalia de Cultura del COAC Ebre substituint a Toni López

El passat dijous 4 de maig es van renovar els càrrecs de l’Agrupació d’Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA), i l’arquitecta ebrenca Cinta Masdeu tornarà a formar part de la seua Junta Directiva, de la que forma part des d’octubre de 2016. AADIPA és una agrupació d’arquitectes que té per objectiu contribuir a la defensa, protecció, investigació i difusió del patrimoni arquitectònic a través de la millora de la formació dels seus agrupats i de la gestió i organització d’activitats, publicacions i d’altres actes relacionats amb la intervenció en els edificis històrics.

L’arquitecte Toni López, que ha desenvolupat el càrrec de Vocal de Cultura de la Junta Directiva del COAC Ebre al llarg de diversos mandats, entre 2014 i 2023, i de secretari el darrer any, assumirà a partir d’ara les funcions i responsabilitats d’arxiver de la Demarcació del col·legi a l’Ebre.



El passat 27 d’abril, l’arquitecte Enric Roig assumia les tasques de secretari de la Demarcació en substitució de Toni López, així com la Vocalia de Cultura. Roig a l’acceptació del càrrec va lloar la feina feta per López en els darrers anys al capdavant de la vocalia i en la seua defensa i protecció del Patrimoni ebrenc, com a part de la nostra cultura que cal preservar i difondre i que continuaran desenvolupant en les seues noves responsabilitats.

La Junta Directiva de la Demarcació de l’Ebre del COAC està presidida per Elena Rosales, que ostenta el càrrec des del mes de juny de 2022, i que ha estat la primera dona en assumir este càrrec així com la primera dona col·legiada a l’Ebre. Des d’ara l’acompanyen a la junta els arquitectes Enric Roig, secretari; Xavier Pallejà, tresorer i Lourdes Rubio, vocal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada