dijous, 11 de maig del 2023

Carta a la militància del PSC Tortosa a les portes d'encetar la campanya de les Eleccions Municipals del 28M

Benvolgudes companyes i benvolguts companys,

Estem a hores d’iniciar la campanya de les Eleccions Municipals del proper 28 de maig a les que, com ja sabeu, els i les socialistes de Tortosa concorrem amb la coalició Guanya Tortosa juntament amb Movem Tortosa, encapçalada pel nostre company regidor, actualment cap de l’oposició i, sense dubte, proper alcalde de Tortosa, Jordi Jordan.

La cursa cap a les eleccions fa mesos que està en marxa i estem davant d’uns comicis en els que tenim l’oportunitat d’obtenir el suport dels tortosins i tortosines per liderar el govern a la ciutat i continuar amb el projecte progressista del PSC a Tortosa, fita que hem d’assolir gràcies al treball de totes i tots. Totes i tots junts ho farem possible.

Per això, com a 1r Secretari de l’Agrupació Local del PSC de Tortosa,  espero poder comptar amb el teu suport, col•laboració i implicació al llarg de tota la campanya electoral, i us convido a participar-hi activament, perquè estic convençut de que la nostra força està en la unió i la cohesió del nostre partit que, des de fa anys, s’està duent a terme a Tortosa. Per això estic convençut que els i les socialistes som la única alternativa real i creïble que garanteix una governança per a tots i totes, sense exclusions.

I no em cansaré de dir-ho, natros tenim valors i principis, natros defensem les nostres idees i els nostres valors i principis, així com el nostre compromís amb Tortosa i els tortosins i tortosines, i això ens dona la solvència i credibilitats necessàries per liderar el govern de la citat.

Us agraeixo per avançat la vostra implicació i participació en la nostra campanya "Guanya Tortosa" i espero poder trobar-nos als diferents actes i activitats que tindran lloc al llarg d’aquesta important campanya electoral que suposa la recta final d'aquesta cursa que ens ha de portar a aconseguir l’alcaldia de Tortosa. “Perquè tu també decideixes i amb tu Guanya Tortosa”

Atentament, rebeu una cordial salutació.


Enric Roig Montagut

Primer Secretari de l’Agrupació Local de Tortosa i
Viceprimer Secretari de la Federació de l’Ebre

Tortosa, Terres de l’Ebre, 11 de maig de 2023





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada