dijous, 22 de setembre del 2016

El PSC de Tortosa presenta 43 propostes a les ordenances fiscals de 2017


El grup municipal del PSC de Tortosa ha presentat més d'una quarantena de propostes a les ordenances per al 2017 que s'han de debatre el proper ple del dia 3 d'octubre. Però els socialistes lamenten que, tot i presentar-les dintre del termini marcat, el govern municipal n'ha acceptat cap.

Entre les propostes, el regidor ha destacat especialment les destinades a aconseguir bonificacions en la taxa d'escombraries per aquelles persones que més reciclin o amb campanyes que afavoreixen als qui més facin servir la deixalleria, així com replantejar la taxa per al cas de locals buits sense activitat o comerços en funció de la seva superfície.

El portaveu dels socialistes a Tortosa, Enric Roig, ha destacat que aquestes propostes ja van ser presentades en forma de moció al plenari. "Tenen un to totalment positiu i de fer més digna la vida dels tortosins i les tortosines, i en contemplen 15 sobre impostos que tenen com a finalitat l'activació econòmica i la creació de llocs de treball, recuperar el nucli antic i millorar la imatge de Tortosa" ha apuntat. Aquestes, inclouen un recàrrec de l'IBI als habitatges desocupats que no es posin a disposició d'una xarxa d'habitatge social, bonificar fins a un 90% l'IBI favor d'immobles propietat de famílies nombroses en funció dels seus ingressos; o permetre el fraccionament de pagament de l'impost de circulació i de la taxa de recollida d'escombraries.

Els socialistes lamenten que la proposta del govern siguen unes ordenances fiscals "de continuïtat, sense ambició i sense cap mena de sensibilitat per la ciutadania de Tortosa", ha remarcat Roig.

Publicat a ebredigital.cat el dijous 22/09/2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada