dijous, 29 de setembre del 2016

Les Terres de l’Ebre donen majoritàriament el seu suport a Pedro Sánchez

Pel que fa a la situació de les darrers hores al si del PSOE, i preguntats per la posició del PSC a les Terres de l’Ebre, tant Enric Roig com Manel de la Vega han declarat que les Terres de l’Ebre donen el seu suport majoritari a Pedro Sánchez i al seu no a un possible govern del PP, tal i com van manifestar els candidats a les Primàries del PSC Núria Parlón i Miquel Iceta el passat dissabte 24 de setembre a la Festa de la Rosa.

“Majoritàriament Tortosa i les Terres de l’Ebre estan al costat de Pedro Sánchez i li donen el seu suport perquè no volen renunciar al dret de vot exercit per la militància que va escollir Pedro Sánchez en eleccions primàries. El Sr. Sánchez està fent el que les bases del partit li han demanat: no és no al govern de Rajoy. I si això provoca dubtes o discrepàncies entre alguns crítics, el que s’ha de fer és discutir-ho en l’executiva o el comitè federal i no donar lloc a situacions com aquesta” ha manifestat Enric Roig.

Per la seva banda Manel de la Vega ha refermat també aquesta postura i ha explicat que “la majoria de dirigents, no únicament de les Terres de l’Ebre sinó de tot Catalunya, el que defensen és que cal donar la paraula a la militància abans d’unes possibles terceres eleccions. No podem permetre’ns presentar-nos a uns tercers comicis sense resoldre aquest tema de manera satisfactòria” i ha demanat calma ja que això es resoldrà de manera satisfactòria amb la veu dels militants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada