dilluns, 12 de setembre del 2016

L'oposició de Tortosa carrega contra la modificació del reglament a l'Ajuntament


El curs polític a l’Ajuntament de Tortosa començarà ben agitat, després de l’aturada estiuenca. El ple ordinari de setembre, previst per dilluns, aprovarà el nou reglament orgànic municipal, el que estableix els mecanismes de funcionament de la institució. La proposta elaborada per l’equip de govern ha fet enutjar els partits de l’oposició, ja que incorpora com a mesura més destacada la limitació de la potestat per presentar mocions a només una per cada grup municipal. Els dos grups majoritaris de l’oposició, Movem Tortosa i el PSC, han comparegut de manera conjunta per denunciar el que consideren una voluntat per emmordassar la discrepància.

El portaveu de Movem Tortosa ha fet una crida a la federació d’Esquerra Republicana a les Terres de l’Ebre perquè “posen ordre a Tortosa”, ha dit, ja que els republicans són els socis de govern de Convergència i Unió.

Des de l’oposició consideren que aquesta limitació va en detriment de la transparència i de l’obertura a la societat de la nova política, i s’han compromès a derogar el reglament de manera immediata quan accedisquen al govern.

Publicat a Canal TE el dissabte 10 de setembre de 2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada