dijous, 22 de setembre del 2016

El PSC denuncia el rebuig del govern de Tortosa a 43 propostes per unes ordenances “més justes”


El PSC de Tortosa ha denunciat que el govern municipal, ara amb els republicans, continua mantenint un tarannà poc dialogant. En aquest sentit, el portaveu del PSC, Enric Roig, ha lamentat que el regidor d’Hisenda, el republicà Marià Martínez, no hagi acceptat cap de les 43 propostes que han presentat per a les ordenances fiscals de 2017 amb l’objectiu de fer-les més “justes” i “atenuar la insensibilitat social” del govern de Ferran Bel. Roig ha dit que inicialment van enviar les propostes per correu electrònic a Martínez i també les han entrat per escrit al registre de l’Ajuntament, però que la resposta del regidor d’Hisenda ha estat que no hi ha temps d’estudiar-les, malgrat les ordenances fiscals encara no han estat dictaminades. En aquest punt, Roig s’ha preguntat qui és el que no treballa. 

Els socialistes volen incloure en les ordenances propostes per afavorir la creació de llocs de treball, millorar la imatge de Tortosa, contribuir a la sortida de la crisi econòmica, fomentar les energies renovables o incentivar el reciclatge i la justícia social. En canvi, segons Roig, les ordenances del govern de CiU i ERC són continuïstes, amb la mateixa rebaixa de l’1% de la taxa d’escombraries dels darrers anys i la creació de noves taxes per la conducció de gossos perillosos o la reexpedició de carnets. En aquest sentit, el portaveu socialista ha dit que les ordenances del govern municipal no són les ordenances que necessita Tortosa. 

Entre d’altres els socialistes proposen establir una nova classificació de la taxa d’escombraries pel que fa als immobles destinats a comerços, indústries, oficines o magatzems, en funció de la superfície.

Publicat a marfanta.com i Canal 21 el dijous 22/09/2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada