dimecres, 21 de setembre del 2016

Roig (PSC) accentua les crítiques a Esquerra pel nou ROM de Tortosa


El portaveu del PSC de Tortosa ha afirmat aquest dimecres que el govern de Ferran Bel té pressa per aprovar el nou Reglament Orgànic Municipal (ROM) perquè Esquerra se sent incòmoda havent de rebutjar mocions que fa només un any aprovava com a oposició. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Enric Roig ha assenyalat que els republicans estan fent de crossa de Convergència, i que ara no volen aprovar mocions que el PSC i Movem ja havien presentat en el mandat anterior amb el suport d’Esquerra. Unes mocions que aleshores Convergència rebutjava amb la seua majoria absoluta, mentre que ara necessita els vots dels quatre regidors republicans. 

Roig ha insistit que el nou reglament pretén emmordassar els grups de l’oposició, i ha acusat el govern de Bel i Monclús de falta de diàleg. Així, el portaveu socialista ha estat especialment dur amb els republicans, per permetre ara uns “tics autoritaris” que fa pocs mesos criticaven des de l’oposició.

A més, Roig també ha volgut respondre el regidor de Festes i Serveis, Domingo Tomàs, que fa uns dies va dir a Canal 21 Ebre que Tortosa no tenia l’oposició que es mereix l’Ajuntament. Segons Roig, el que es mereix Tortosa és que Convergència passi a l’oposició. De fet, el portaveu del PSC ha aprofitat per criticar la feina de Tomàs com a regidor.

Publicat a marfanta.com el dimecres 22 de setembre de 2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada