dimecres, 6 de febrer del 2019

Després de la visita de les diputades Alícia Romero i Rosa Ibarra, continuem treballant per a que a Tortosa i el territori es generi riquesa i llocs de treball

Les parlamentaries socialistes van poder conèixer millor les inquietuds i neguits dels sectors econòmics i socials del territori per poder treballar-hi 

El passat divendres va tenir lloc una visita a Tortosa de les diputades socialistes al parlament Alícia Romero i Rosa Ibarra per tal de conèixer de primera mà les inquietuds i propostes d’alguns dels agents socials i econòmics de la ciutat i del territori. 

Així es van tenir reunions al Campus de la URV, per conèixer l’oferta formativa i el futur del mateix; amb els representants dels sindicats CCOO, UGT i USOC a l’Ebre pel que fa a temes laborals i de creixement econòmic; i finalment es va visitar la cooperativa Soldebre on, a banda de tractar la problemàtica dels cítrics, es va poder veure el funcionament i la dinàmica d’aquesta empresa en constant creixement. 

La jornada va acabar amb un dinar de treball amb membres de l’executiva del PSC de Tortosa per analitzar la situació econòmica i d’ocupació de Tortosa de cara a futures accions. 

Aquestes visites van servir per descobrir les possibilitats que ofereix un territori com el nostre amb molts reptes i oportunitats de cara al futur. 

Després d’aquesta visita continuarem treballant, des del Parlament de Catalunya i des de Tortosa i les Terres de l’Ebre per tal que es posin les condicions que permetin generar riquesa i llocs de treball al nostre territori.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada