dimecres, 27 de febrer del 2019

Roig demana a la Comissió Informativa d’Espai Públic solucionar el greu perjudici de l’estat actual del Passeig de les Bicicletes al Parc Municipal, ple de clots

També ha transmès les queixes dels usuaris pels dos accessos a l’Hospital Verge de la Cinta, el de les ambulàncies i el de les persones a peu per les escales del Garrofer

El regidor socialista Enric Roig va traslladar a la Comissió Informativa d’Espai Públic de l’Ajuntament de Tortosa d’ahir dimarts la seva preocupació per diferents temes que afecten la vida diària dels ciutadans i ciutadanes.

Així, Roig, ha advertit del mal estat del Passeig de les Bicicletes al Parc Municipal Teodor Gonzàlez, ple de forats i inconvenients per a la gent que no troba aparcament i estaciona allí els vehicles, causant un greu perjudici. El govern ha dit que buscarà alguna solució.

D’altra banda l’edil socialista ha traslladat novament les queixes de molts usuaris de l’Hospital Verge de la Cinta pel que fa als seus dos accessos. Així s’ha referit tant a l’accés per a les ambulàncies, “que no està ben condicionat i dificulta la trànsit”, com a l’accés dels vianants per les escales del Garrofer “una queixa que ja vam transmetre fa temps i que el govern va dir que havien parlat amb el Departament de Salut per posar-hi remei, però el fet és que continua havent-hi foscor i els paviments no estan en condicions, el que causa inseguretat entre els usuaris.”

Roig també ha proposat a la Comissió finalitzar la il·luminació de la Via Verda en el tram que falta, per acabar de condicionar aquest espai i fer-lo més accessible a la ciutadania i que quedi totalment il·luminat des del pont Roig fins a Roquetes.

Finalment, el portaveu ha reiterat el que fa temps que reclama el grup municipal socialista: que es facin complir els contractes. En aquest cas s’ha referit al contracte de la neteja viària i el servei de recollida de escombraries i ha demanat que es faci el possible per garantir el correcte servei pel que fa a maquinària, horaris i personal. En aquest sentit, segons els plecs tècnics, l’empresa adjudicatària havia de presentar 32 projectes tècnics en el primer mes del contracte “i el govern ha dit que fins la setmana que ve no en donarà compte d’aquests projectes.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada