dimarts, 12 de febrer del 2019

El PSC de Tortosa reclama a l’Ajuntament les xifres en inversió social


En la darrera comissió de Serveis a les persones, el PSC de Tortosa ha demanat al govern les dades d’inversió en serveis socials a la ciutat. També han demanat per escrit dades sobre recursos i places assistencials i sobre el parc d’habitatge socials disponible. 

El portaveu del PSC, Enric Roig, ha explicat que aquesta consulta es fa després que l’estudi de l’Associació de Directors/es i Gerents de Serveis Socials qualifiqués l’Ajuntament de Tortosa com a “pobre en serveis socials” per la seva baixa inversió, 39,84 euros per habitant, per sota del 60% de la mitjana de despesa per habitant i any dels 404 ajuntaments avaluats. Els socialistes qualifiquen les dades de “preocupants” i demanen saber si des del govern pensen revertir aquesta situació. 

Recentment, l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i la portaveu d’ERC, Maria Jesús Viña, van aclarir que aquest estudi només recollia les inversions de l’àrea de Serveis Socials, sense tenir en compte les accions de caire social que es realitzen des d’altres àrees de l’Ajuntament. De fet, van assegurar que en dos anys havien doblat la inversió en serveis socials.

Publicat el dimarts 12 de febrer de 2019 a marfanta.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada