dijous, 14 de febrer del 2019

La industrialització i l’ocupació, les bases del projecte de Roig per a Tortosa


Tot just quan queden 100 dies per a les eleccions municipals del 26 maig, el PSC de Tortosa ha presentat el seu projecte de ciutat, “El Llibre ROIG de Tortosa”. El portaveu i candidat del PSC, Enric Roig, ha explicat que el projecte s’està elaborant amb les aportacions que els ha fet la ciutadania i que s’acabarà perfilant a través de les quatre assembles previstes fins a meitat del mes de març. Roig ha avançat que el projecte del PSC es basarà en la industrialització, la promoció econòmica i la creació d’ocupació. 

Els socialistes no renuncien a l’autovia A7, a la C12, a un tercer pont o l’impuls per a la construcció d’un nou hospital. Tampoc al desenvolupament dels terrenys de Renfe. 

Roig també ha dit que el projecte del PSC vol generar il·lusió per treballar, avançar, viure i gaudir de Tortosa. El candidat del PSC també ha demanat pas al PDeCAT i ERC per “recuperar el lideratge i la capitalitat de Tortosa”. 

El projecte del PSC també incloure la creació de la regidoria d’Habitatge, fer un pla de voreres, remodelar la plaça d’Alfons XII.

Publicat el dijous 14 de febrer de 2019 a marfanta.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada