dimarts, 17 de novembre del 2020

Enric Roig, primer tinent d’alcalde de Tortosa: ‘No ens consta cap projecte per desmantellar el monument’


L’Ajuntament de Tortosa encara no coneix el projecte de retirada del monument franquista amb el que treballa el departament de Justícia. Ho ha dit el primer tinent d’alcalde Enric Roig a l’entrevista de l’Ebre al Dia, que també ha acusat als partits de l’oposició de voler desgastar el govern municipal. Roig assegura que no han paït encara que el PSC hagi entrat a governar amb Meritxell Roigé.

Roig ha deixat clara l’oposició dels socialistes al projecte d’ampliació de l’hospital presentat per Salut, que consideren inviable tècnicament. Insisteix en un nou hospital i acusa a Esquerra de no prioritzar les Terres de l’Ebre.

Enric Roig també ha avançat que el govern municipal de Tortosa està treballant en l’ampliació parcial de l’auditori Felip Pedrell. Una reforma del vestíbul i de la sala d’actes que permeti optar a la subvenció de la Generalitat de 250.000 després que l’oposició tombés, en dos ocasions, el projecte de reforma integral de l’equipament.

El també regidor de Cultura ha avançat que una bona part de la programació de la capitalitat de la cultura catalana de Tortosa es centrarà en el debat i la reflexió i espera que a partir del segon semestre del 2021 es puguin fer actes públic amb certa normalitat.

Publicat el dimarts 17 de novembre de 2020 a Ebredigital.cat

https://ebredigital.cat/2020/11/17/enric-roig-primer-tinent-dalcalde-de-tortosa-no-ens-consta-cap-projecte-per-desmantellar-el-monument/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada