dilluns, 30 de novembre del 2020

Ibarra (PSC): ‘La proposta per ampliar l’hospital de Tortosa no té ni solta ni volta’


El PSC ha tornat a reclamar la construcció d’un nou hospital a Tortosa. Els socialistes afirmen que l’ampliació de l’HTVC és un error. Un anunci electoralista que no té “ni solta ni volta”, segons la diputada socialista Rosa Maria Ibarra. De fet, ha denunciat que el centre hospitalari està al límit de la seva capacitat, especialment pel que fa a l’aparcament. A més, Ibarra ha posat sobre la taula les afectacions en el patrimoni que pot tenir l’ampliació de l’HTVC, a banda de les dificultats per traslladar el dipòsit d’aigua.

El també diputat del PSC-Units per Avançar al Parlament, el tortosí Joan Caballol, ha remarcat que la proposta d’ampliació de l’HTVC “és una estafa”, que no té en compte les necessitats reals dels veïns de les Terres de l’Ebre. “Hem de ser una mica més seriosos, per favor, i sortir una mica del despatxet”, ha dit Caballol.

Els socialistes han defensat que Catalunya “necessita un canvi”, amb un govern que “xafi territori i atengui les necessitats reals de la ciutadania”.

Publicat el dilluns 30 de novembre de 2020 a marfanta.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada