dimecres, 4 de novembre del 2020

Roig diu que la proposta de Salut és ‘un dibuix’ i defensa un nou hospital a Tortosa


El portaveu del PSC de Tortosa, Enric Roig, ha rebutjat la proposta del Departament de Salut per ampliar l’hospital Verge de la Cinta. En concret, Roig ha reiterat que els socialistes ebrencs aposten per la construcció d’un nou hospital, i que la proposta de Salut no deixa de ser “un dibuix” amb què Esquerra vol fer campanya de cara a les eleccions del febrer.

De fet, Roig ha anat més enllà dels dubtes expressats dimarts per l’alcaldessa Meritxell Roigé, que demanava un informe de Patrimoni sobre l’afectació del projecte a la muralla. El primer tinent d’alcalde ha recordat que fa uns 15 anys ja es va descartar l’ampliació de l’hospital, i que el projecte que ara planteja Salut no costarà uns 45 milions, sinó prop de 80. 

Roig també ha assenyalat que la Generalitat té al pressupost d’enguany una partida de 100.000 euros per estudiar la viabilitat del nou hospital, a partir d’una esmena del PSC. En este sentit, ha preguntat si l’únic que han fet és el dibuix que dilluns va presentar Salut, sense cap projecte bàsic al darrera.

El socialista no ha volgut contradir Meritxell Roigé, que sí accepta la proposta de Salut com una opció més realista i ràpida per resoldre les mancances d’espai i d’accessibilitat de l’hospital. Però, segons Roig, el nou hospital es podria construir en set anys.

Publicat el dimecres 4 de novenbre de 2020 a canal 21

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada