dijous, 12 de novembre del 2020

Roig insta Movem a deixar les ‘estratègies de desgast’ i ‘treballar de veritat’ per Tortosa

El portaveu del PSC, Enric Roig, ha carregat contra Movem Tortosa, després que Jordi Jordan acusés dilluns el govern municipal de prioritzar les obres a la plaça de l’Ajuntament i el seu entorn per davant dels ajuts als sectors afectats per la pandèmia. A través d’un comunicat, Roig ha remarcat que en “política no tot s’hi val”, i ha acusat Jordan de “faltar a la veritat i manipular”. El també primer tinent d’alcalde ha insistit, com ja va aclarir l’alcaldessa, que la legalitat vigent impedeix que els diners que formen part del capítol d’inversions dels pressupostos es destinen a cap altra finalitat i que la reforma compta amb una subvenció de 571.000 euros del PAM de la Diputació de Tarragona. Roig assegura que el portaveu de Movem Tortosa ja coneixia estes dos qüestions.


A més a més, Roig ha defensat que la reforma de la plaça de l’Ajuntament és una “mesura clau” per a la reactivació econòmica i social de la ciutat, i ha fet una crida a Movem Tortosa a deixar les “estratègies de desgast” i “sumar-se a treballar de veritat pels ciutadans de Tortosa”.

Roig, de nou primer secretari del PSC de Tortosa

D’altra banda, Roig continuarà com a primera secretari del PSC de Tortosa. L’assemblea de l’agrupació local del PSC ha renovat els seus càrrecs orgànics. La nova executiva va comptar amb el suport unànime dels participants, així com la retificació de Roig com a primer secretari. La sessió, celebrada de manera semi virtual a causa de la pandèmia, va comptar amb les intervencions del senador i primer secretari de la rederació, Manel de la Vega, i del subdelegat del govern a Tarragona i president de l’agrupació de Tortosa, Joan Sabaté. De fet, Sabaté repeteix com a president d’una executiva del PSC de Tortosa que completen la regidora Dolors Bel, com a viceprimera secretària i secretària d’igualtat i acció social; la també regidora Estefania Valdés, com a nova secretària d’organització i d’acció sectorial; i Ricard Lleixà, que serà el secretari d’organització adjunt i responsable d’acció territorial i electoral.

La resta de secretaries estan ocupades per Virginia Martínez (secretària de programes, estratègia i desenvolupament local); Josep Mª Beltran, al capdavant d’acció social; Consol Cordero, secretària de formació i educació; Lisardo Garcia, secretari de gent gran i pensions, i Iñaki Copoví secretari d’imatge, comunicació i xarxes. L’executiva es completa amb les vocalies de Mariano Borràs, Maria López, Isabel Postigo i Carles Albacar. També hi participen De la Vega; la secretària d’organització de la federació, Tere Castellà, i la 1a secretària de les JSC de Terres de l’Ebre, Anna Roig, com a membres nats, així com els representants electes dels pobles i EMD: Eliseu Martínez per l’EMD de Bítem, Àngel Piñol per l’EMD de Jesús, Carme Soriano pel poble dels Reguers, i Marita Garceso pel poble de Vinallop. A més, l’assemblea també va donar suport a la proposta dels 16 consellers de federació que representaran l’agrupació local a la federació de Terres de l’Ebre, amb una llista paritària.

Finalment, en l’assemblea es va aprovar una proposta de resolució per demanar un nou hospital a Tortosa, i no una ampliació de l’actual Verge de la Cinta com ha anunciat el Departament de Salut.

Publicat el dijous 12 de novembre a marfanta.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada