dissabte, 2 de gener del 2016

L'ONG Projecte Home, Obre't Ebre i l'Associació de Dones de Deltebre opten al Premi Solidaritat 2015



Tres iniciatives desenvolupades a Deltebre, Roquetes i Tortosa opten enguany al Premi Solidaritat, que convoca el Consell Comarcal del Baix Ebre amb l'objectiu de reconèixer i premiar una entitat pública o privada que hagi dut a terme durant l'any el millor projecte social o solidari a la comarca. 

Els tres candidats que opten a aquest guardó són l'Associació de Dones de Deltebre, l'Associació Obre't Ebre i el Projecte Home Catalunya. El jurat, integrat pel president de l'ens comarcal, Daniel Andreu, i els representants dels diferents grups polítics que integren la Corporació Comarcal, donarà a conèixer el seu veredicte el mateix dia del lliurament del premi, el proper divendres dia 4 de desembre.

L'Associació de Dones de Deltebre ha presentat 'Gala contra la fam', una iniciativa de recollida d'aliments per destinar-los a les persones més necessitades de l'entorn a través dels corresponents serveis socials, que es va celebrar el 24 d'octubre i en què es van recollir 1.100 quilos d'aliments.

L'Associació Obre't Ebre opta al premi amb el projecte 'L'eco hort urbà comunitari i ecològic del canal de Roquetes' que fomenta la participació i col·laboració intergeneracional, a través de la recuperació de tècniques agrícoles tradicionals i amb noves d'ecològiques. Aquesta associació pretén que l'hort sigui un espai de convivència adreçat especialment a dones en risc d'exclusió social o susceptibles de ser-ho.

Finalment, l'ONG Projecte Home Catalunya ha presentat el punt d'atenció de Projecte Home obert al Centre Cívic de Tortosa, un nou servei per atendre, tractar i reinserir socialment persones amb problemes d’alcoholisme i tot tipus de drogodependències.

El Premi Solidaritat té una dotació econòmica de 1.500 euros, que es destina a finançar el projecte premiat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada