divendres, 18 de març del 2016

El consell comarcal critica l'elevat cost del projecte Ebreterra dePublicat a ebred Deltebre

La gestió del centre Ebreterra ha tensat la relació entre el consell comarcal del Baix Ebre i l'ajuntament de Deltebre arran dels sobrecostos que se n'han derivat de la gestió, segons ha fet públic l'ens comarcal


Segons han criticat diversos mandataris del Baix Ebre durant una roda de premsa aquest dimecres, la projecció i gestió del centre turístic ha suposat un sobrecost de 800.000 euros que obliga al consell comarcal a redissenyar el projecte. En aquest sentit, l'administració ha anunciat que està en procès de redisseny, redimensió i reforma del projecte Ebreterra per tal de millorar-ne les condicions d'ús. El cost final del centre, de més d'un milió i mig d'euros, ha doblat el previst inicialment. A més a més, s'han retirat dues subvencions que provenien de Turisme i de la Diputació de Tarragona.

El centre turístic, ubicat a Deltebre i gestionat pel Consell Comarcal del Baix Ebre, es mantindrà en serveis mínims mentre es determina un canvi de rumb del seu ús. Això es deu a l'elevat cost, que limita altres projectes de l'actual equip de govern del l'ens comarcal.

Tot això ha provocat la necessitat de demanar nous prestecs i pòlisses, i frenar polítiques socials, la continuïtat de la Via Verda fins el Delta, a més d'altres projectes turístics plantejats per l'equip de govern.

Publicat a ebredigtal.cat el dimecres 16 de març de 2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada