dijous, 3 de març del 2016

El PSC acusa el govern de Tortosa d'incrementar l'endeutament amb les noves piscines


El ple de l’Ajuntament de Tortosa aprovarà dilluns un nou préstec de 586.000 euros per a les noves piscines municipals. Així ho ha avançat aquest dijous el grup municipal del PSC després de lamentar que l’equip de govern de CiU no hagi informat prèviament a l’oposició. Al marge d’aquest nou préstec, també s’aprovarà una plurianualiat per finançar les piscines de 3,2 milions d’euros per al 2017 i d’1,6 milions d’euros per al 2018. Així, el cost total de les noves piscines de Tortosa ascendeix als 5,5 milions d’euros. El portaveu del PSC, Enric Roig, ha lamentat que el govern de CiU, amb el suport d’ERC, endeuti més l’Ajuntament sense que a hores d’ara s’hagi presentat cap projecte de piscines. 

Roig també ha lamentat les formes i la “manca de transparència” en què assegura el govern municipal està portant la qüestió de les piscines. En aquest punt, Roig ha volgut recordar que el PSC va presentar un projecte “alternatiu, coherent i que no requeria que l’Ajuntament hagués de fer cap préstec”. El portaveu del PSC també ha dit que si no hagués estat per la polèmica interessada del velòdrom sota el govern de Joan Sabaté, Tortosa fa anys que tindria noves piscines. 

En el ple ordinari d’aquest mes de març el grup municipal del PSC presentarà tres mocions per a la millora de la plaça Alfons XII, per reclamar que el govern espanyol garanteixi el dret de vaga dels treballador, i per reconèixer la lluita de les dones a favor de la igualtat d’oportunitats.

Publicat a Marfanta.com


i a Canal21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada