dimarts, 1 de març del 2016

El Consell del Baix Ebre incentiva l’aprenentatge de la gent gran a través del programa formatiu UNED Sènior

ImatgeEl president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Daniel Andreu, i el director del Centre Associat de la UNED a Tortosa, Josep Maria Franquet, han signat avui un conveni de col·laboració en representació d’ambdues institucions per fomentar l’accés a la cultura i el coneixement de les persones majors de 55 anys.

Aquest conveni estableix que l’ens comarcal col·laborarà amb la iniciativa denominada UNED Sènior, un programa formatiu adreçat a majors de 55 anys que inclou temes d’actualitat i estratègies de desenvolupament personal. En aquest sentit, el Consell Comarcal becarà els alumnes d’UNED Sènior per contribuir a finançar el cost de la matrícula i, a la vegada, cedirà els espais propis de la institució per a aquelles activitats relacionades amb aquesta iniciativa o amb l’activitat general del centre associat de la UNED a Tortosa.

El director del Centre Associat de la UNED, Josep Maria Franquet, ha agraït aquesta col•laboració del Consell Comarcal i ha animat l’ens a divulgar entre els municipis de la comarca l’oferta cultural i de coneixement que representa la UNED Sènior. Per la seva part, el president de l’ens, Daniel Andreu, ha valorat aquesta iniciativa adreçada a la gent més gran de la comarca que proporciona nous aprenentatges i un millor coneixement de l’entorn cultural.

A l’acte de signatura també hi han estat presents el vicepresident del Consell Comarcal, Enric Roig, i el representant de l’associació UNED Sènior a Tortosa, Jordi Bonilla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada