dimecres, 17 de juny del 2020

El govern de Tortosa preveu adjudicar de nou el projecte de la plaça de la Catedral a finals de juliol

El govern de l’Ajuntament de Tortosa preveu adjudicar a finals de juliol el projecte modificat de les obres de la plaça de la catedral, actualment en fase de licitació per un import d’1.797.000 euros. L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i el regidor d’Urbanisme, Enric Roig, han desmentit en roda de premsa que l’execució d’aquesta obra hagi tingut un sobrecost ni un cost afegit a la ciutadania tortosina. Tots dos han acusat els grups de l’oposició “de mentir i de donar dades que no són certes”.

Les obres de la plaça de la catedral es van adjudicar el mes de novembre de 2018 per un import d’ 1.896.000 euros a l’empresa Benito Arnó, amb un termini d’execució de 5 mesos i tres setmanes. Amb els terminis excedits, l’empresa adjudicatària va renunciar a l’obra a finals de febrer d’enguany i va cobrar en total 661.000 euros corresponents a set certificacions de l’obra feta. Roigé ha explicat que es va fer un modificat del projecte per import de 311.000 euros per poder incorporar el cost de les noves excavacions arqueològiques, entre altres obres.

L’alcaldessa ha mostrat la seva sorpresa amb les crítiques de l’oposició pels retards que acumula l’execució del projecte quan “van ser els mateixos grups els qui van demanar no escatimar recursos en la recerca arqueològica” al solar en obres.

El regidor d’urbanisme, Enric Roig, ha remarcat “la transparència” amb què ha gestionat el desenvolupament d’aquest projecte.


Publicat el dimecres 17 de juny de 2020 a ebredigital.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada