dimecres, 21 d’octubre del 2020

El PSC de Tortosa presenta una moció al ple que reclama al Govern més ajuts per al sector de la restauració i el comerç

El PSC de Tortosa s’ha solidaritzat amb el sector de la restauració, el comerç i els serveis personals i ha presentat una moció al ple de l’Ajuntament que reclama ajudes al Govern de la Generalitat a fons perdut per aquests col·lectius . El portaveu socialista Enric Roig ha denunciat “la manca de previsió i planificació del Govern” pel tancament d’aquests establiments arran de l’evolució de la pandèmia de la covid-19.


“La mesura de tancament d’aquests locals tindrà una clara afectació per a l’economia local i creiem que la quantitat anunciada per la Generalitat de 40 milions d’euros no és suficient per cobrir les despeses del tancament d’un sector tan important per a Tortosa”, ha dit Roig. “Demanem que els ajuts al sector siguin immediats i a fons perdut per tal d’evitar més tancaments”, ha afegit.

Els socialistes també han fet una crida a la població per consumir menjar per emportar dels bars i restaurants de Tortosa i demanen als restauradors que donin els excedents alimentaris als més necessitats.

Publicat el dimecres 21 d'octubre de 2020 a ebredigital.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada