dimecres, 28 d’octubre del 2020

El PSC Tortosa assegura que està al costat de la restauració, el comerç i els serveis personals del municipi

Critiquen el sentit electoralista dels grups de l'oposició municipal en l'actual contexte de crisi sanitària

Des del Grup Municipal del PSC Tortosa insisteixen que en moments de crisi com la lluita contra la Pandèmia de la Covid-19 cal unir esforços per Tortosa, al costat de qui ho està passant malament defugint d'interessos partidistes. "No podem estar d'acord amb l'estratègia electoralista de l'oposició de cara al 14 de febrer". Davant el comunicat d'ERC-Tortosa Sí, Ciutadans i la CUP, des del Grup Municipal Socialista a l'Ajuntament de Tortosa han fet públic el seu dient el següent:
  1. El nostre lloc és al costat del sector de la restauració, del comerç i dels serveis personals, expressant de nou que considerem que la mesura de la Generalitat contra l'expansió de la Covid-19 que han propiciat el tancament dels establiments per quinze dies ha estat injusta i desproporcionada.
  2. Estem treballant per ajudar als establiments afectats directament.
  3. Volem deixar palès el nostre rebuig davant el comunicat emès pels grups de l'oposició amb relació als ajuts a aquests sectors.
"Creiem que és una deslleialtat per part de l'oposició, a la que es va explicar des del govern les mesures que es prendrien per ajudar als establiments i que no van aportar cap idea, queixa, ni suggeriment, exigir responsabilitats a l'Ajuntament a través dels mitjans de comunicació. Amb un comunicat en el qual presenten mesures irreals, impossibles de portar a terme i que mostren un desconeixement profund de les competències tant d'aquest ajuntament com de la Generalitat on governa ERC amb el suport de la CUP," han recordat Enric Roig. "També al Consell Comarcal del Baix Ebre, governat per ERC i Movem on no s'ha establert cap mena d'ajut per al comerç i per a la restauració" ha manifestat. 

"Des del PSC el que sí estem fent és treballar dia a dia per ajudar als sectors afectats en la mesura del possible, tot i no tenir competències en matèria de comerç". En canvi, "ens trobem amb una oposició, que lluny de treballar al costat de l'Ajuntament en benefici dels i de les ciutadanes de Tortosa en una situació tan extrema com la que vivim, intenta aprofitar el moment pels seus interessos electorals, presentant propostes més properes a la demagògia i la utopia que a la realitat", ha dit el portaveu socialista Enric Roig. El portaveu també ha expressat la seua sorpresa davant "una CUP, que sempre vota en contra de les propostes de Ciutadans i que ara ha accedit ara a anar al seu costat". Roig ha estat clar a l'assegurar que "la nostra obligació treballar per buscar solucions que servisquen per a pal·liar els efectes de la pandèmia i així ho estem fent i ho farem, a pesar dels entrebancs i de la deslleialtat d'una oposició que sembla tenir unes altres prioritats abans que els tortosins i tortosines", tal com ha dit el portaveu socialista i tinent d'Alcaldessa "exigim que l'oposició explique ara als tortosins i tortosines que votaran en contra dels ajuts al comerç i la restauració que proposa l'Ajuntament".


Mentre l'oposició vota en contra de les bases que volen doblar els ajuts al comerç i la restauració atorgats per l'Ajuntament de Tortosa, el grup municipal del PSC "hem discutit les mesures de la Generalitat amb accions reals, presentant una moció on demanem més ajuts per als sectors afectats, i treballant des del Govern Municipal, implementant mesures com les bases de les subvencions per ajudar en la mesura del possible a Tortosa i als tortosins i tortosines, perquè aquesta és la nostra prioritat", ha conclòs.

Publicat el dimarts 27 d'octubre de 2020 a ebredigital.cat



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada