divendres, 20 d’abril del 2018

El PSC de Tortosa inicia la confecció del Llibre ROIG de Tortosa

A 400 dies de les Eleccions Municipals, els ciutadans que vulguin podran escriure les seves propostes el dia de Sant Jordi a la parada del partit socialista que repeteix, un any més, les seves activitats en aquesta diada

El PSC de Tortosa inicia la confecció del Llibre ROIG de Tortosa, que recollirà les propostes que ens estan fent arribar els tortosins i tortosines per millorar la ciutat

A 400 dies de les Eleccions Municipals, els ciutadans que vulguin podran escriure les seves propostes el dia de Sant Jordi a la parada del partit socialista que repeteix, un any més, les seves activitats en aquesta diada

Aquesta diada de Sant Jordi el PSC de Tortosa presenta com a novetat el Llibre ROIG de Tortosa. Un llibre on s’escriuran les propostes dels tortosins i tortosines per canviar, millorar i redibuixar Tortosa, perquè estem convençuts de que, amb aquestes propostes, podrem fer realitat la ciutat que volen.

La idea sorgeix com un pas més de l’acció de pre campanya “Amb tu #ReDibuixemTORTOSA”, endegada fa més d’un any, per tal d’escoltar la veu d’entitats, col·lectius, associacions i veïns i veïnes de la ciutat. Així ho hem fet amb parades, reunions, porta a porta i altres accions i “ara que els hem escoltat, creiem que hem de recollir les seves propostes i demandes i plasmar-les en aquest llibre. Un llibre virtual, electrònic on tothom hi té cabuda si vol millorar Tortosa” ha explicat el Primer Secretari, Enric Roig.

El Llibre ROIG de Tortosa es presentarà en el marc de les activitats de la Diada de Sant Jordi que el PSC organitza cada any. Així el llibre estarà a la parada del carrer de la Rosa on tothom que hi vulgui es podrà apropar i deixar la seva proposta al llibre i recollir la rosa, la nostra rosa. Aquestes propostes s’incorporaran al llibre virtual del web http://redibuixemtortosa.webnode.es/llibre-roig-de-tortosa, que també inclourà la resta de propostes que es facin després de Sant Jordi.

Roig, ha matisat que “es tracta d’una campanya en positiu amb la que no volem criticar les mancances de la ciutat sinó conèixer les propostes dels tortosins i tortosines per millorar, tal i com estem fent amb la campanya Xiec! Pos com podem canviar Tortosa!

“Volem construir la Tortosa de tots i totes amb el compromís dels seus ciutadans, i en especial dels més joves, que són el nostre futur i pels que cal apostar fermament. Una Tortosa que treballi pel desenvolupament econòmic, el comerç, el turisme i la creació d’ocupació; que es transformi i modernitzi, recuperant els terrenys de Renfe, amb un tercer pont i un nou institut; una ciutat amable, integradora que lluiti pels més necessitats, per la igualtat i que llenci portes enfora una imatge atractiva i moderna, de veritable capital de les Terres de l’Ebre” ha reblat Roig.

Roig ha escrit la primera entrada del llibre en una clara aposta per la joventut, amb el missatge “la Tortosa de les Oportunitats per als joves. Treball, oci i futur per als joves de Tortosa!”

Animem a tothom a que s’atreveixi a “pensar en Roig” i s’apropi a la parada del partit socialista per escriure al Llibre ROIG de Tortosa i recollir la rosa.

Publcat el dijous 19 d'abril de 2019 a La Ciutat de Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada