dijous, 26 d’abril del 2018

Roig exigeix a l’alcaldessa explicacions públiques sobre el cas Panisello


Enric Roig ha exigit a l’alcaldessa de Tortosa que doni totes les explicacions a la ciutadania sobre la investigació judicial i l’operació policial per la gestió de l’hospital de Jesús i la Clínica Terres de l’Ebre. El portaveu del PSC ha acusat Meritxell Roigé de no donar la cara, més d’una setmana després que els Mossos d’Esquadra prenguessin declaració com a investigat a Pere Panisello, conseller delegat de GESAT. Segons Roig, estem davant d’uns fets “molt greus”. 

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, el portaveu del PSC de Tortosa també ha demanat que Roigé explique quines mesures s’han pres arran dels fets de la setmana passada. Sobretot, tenint en compte que Panisello és una persona d’“absoluta confiança” de l’alcaldessa. 

Roig ha recordat que en dos anys l’Ajuntament i quatre empreses municipals s’han vist implicades en investigacions i en escorcolls policials i judicials. En aquest sentit, el portaveu socialista ha recriminat que el republicans estan “desapareguts”, i s’ha preguntat si l’alcaldessa, del PDeCAT, va informar Esquerra, el seu soci de govern. 

Finalment, el portaveu del PSC ha volgut donar suport als professionals dels dos centre sanitaris municipals, l’hospital de Jesús i la Clínica Terres de l’Ebre.

Publicat el dijous 26 d'abril de 2018 a marfanta.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada