dijous, 26 d’abril del 2018

L’Executiva del PSC de Tortosa qualifica de molt greu la investigació sobre la gestió de l’Hospital de la Santa Creu i la Clínica Terres de l’Ebre

Ahir dimecres 25 d’abril va tenir lloc una reunió extraordinària de l’Executiva de l’Agrupació Local del PSC de Tortosa per analitzar i avaluar les investigacions policials i judicials que es van produir a l’entorn de la societat municipal GESAT.

Des de l’Executiva es vol manifestar el respecte a aquestes investigacions, que qualifiquem de fet molt greu i haurem d’esperar els resultats d’aquestes accions per fer una valoració més concreta, sempre amb el respecte de la presumpció d’innocència.

També es vol mostrar el màxim reconeixement i respecte a la feina dels treballadors i treballadores dels dos centres sanitaris municipals afectats per aquestes investigacions, la Clínica Terres de l’Ebre i l’Hospital de la Santa Creu.

Certament, l’alcaldessa ha donat explicacions en Junta de Portaveus i en el Consell d’Administració de Gesat abans de fer pública la situació i, tot i que s’ha mostrat oberta a oferir informació, creiem que hi ha hagut una manca de transparència en tant en quant s’ha informat una setmana després de que ocorreguessin els fets, i s’ha informat públicament a la ciutadania i als mitjans a través d’un breu comunicat que algú ja ha qualificat de “críptic”, el que vol dir que l’alcaldessa s’amaga darrere d’aquest comunicat.

Des de l’Executiva també lamentem que, en els darrers dos anys, no és la primera vegada que l’Ajuntament de Tortosa i quatre de les seves empreses són objecte d’una intervenció judicial o policial.

Volem manifestar la preocupació pel fet de que els socis del govern, els Republicans de Tortosa, que, una vegada més, han optat pel silenci davant d’aquesta situació. El Sr. Monclús, aquell que va donar suport incondicional a Bel, fa temps que està desaparegut de la vida política i ho continua fent en moments com aquest. Aquells que han donat suport incondicional a l’alcaldessa de transició, han optat pel silenci.

En definitiva, restarem a l’espera de veure com transcorren els esdeveniments i atents a les informacions que es vagin produint per tal de poder valorar amb més profunditat aquests greus fets que no afavoreixen en res la imatge de la nostra ciutat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada