dimarts, 10 d’abril del 2018

El PSC qualifica els pressupostos generals de “exercici de cinisme del PP”


El Partit Socialista afirma que el PP i Ciutadans “no tenen en compte la demarcació de Tarragona”. I ho fan comparant els 500 milions d’euros de mitjana en inversions durant l’etapa Zapatero amb els 275 d’aquest 2018. Per les Terres de l’Ebre, tornen a exigir un pla de desindustrialització, al que l’últim govern del PSOE va dedicar 11 milions d’euros.

En aquests pressupostos generals, els socialistes també troben a faltar un pla per aturar la regressió del delta, una renovació de la línia ferroviària entre la Ribera d’Ebre i Tarragona o la variant de la N- 420 a Gandesa i Corbera d’Ebre.

El PSC considera “mísera” l’assignació a l’autovia A7, mig milió, i tenen dubtes dels 1,5 destinats a les cinc noves rotondes de la nacional, ja que consideren que es poden fer servir per pagar les que ja estan construïdes. Per això, ha explicat el diputat Joan Ruiz, faran preguntes al Ministeri de Foment.

Pels socialistes, ni PP ni Ciutadans tenen en compte el territori. El primer secretari del PSC a les Terres de l’Ebre, Manel de la Vega, ha convidat a la formació taronja a explicar quina opinió tenen sobre la poca inversió al territori.

El PSOE presentarà una esmena a la totalitat i, seguidament, esmenes concretes per cada partida. En aquest sentit, reclamaran més bonificacions pels camions desviats per l’AP-7.

Publicat el dilluns 9 d'abril de 2018 a ebredigital.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada