dilluns, 24 de setembre del 2018

El PSC critica el govern de Tortosa per ‘passar el rodet’ amb les ordenances


El PSC de Tortosa ha denunciat aquest divendres l’actitud del govern municipal per no donar-los la opció de presentar propostes a les ordenances municipals de 2019. Els socialistes acusen l’equip de govern de ‘passar el rodet’ i fer la seua sense tenir en compte l’opinió de la resta de grups municipals. 

Els socialistes se n’han assabentat en preguntar sobre el tema i la resposta de la regidoria d’Hisenda ha estat que ja hi ha una convocatòria per al proper dimarts on se’ls presentaran les propostes del govern. 

El PSC ha explicat que en els últims anys han presentat 43 propostes sobre diferents temes i asseguren que haurien continuat en aquesta línia. Posen en dubte el suport als pressupostos si tenen aquesta actitud de no escoltar. 

Els socialistes avisen que continuaran treballant i esperen que a les properes eleccions municipals hi hagi un canvi i puguin estar al govern. Sobre les ordenances fiscals els socialistes han explicat que en els últims cinc anys han treballat en cinc eixos: creació de llocs de treball i reactivació econòmica, foment de la recuperació del barri antic i millora de la ciutat, propostes per sortir de la crisi, incentivar el reciclatge a la ciutat i propostes en matèria de justícia social.

Publicat el divendres 21 de setembre de 2018 a marfanta.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada