dimecres, 5 de setembre del 2018

Roig acusa el govern de Tortosa de no preveure l’onada de calor


El PSC de Tortosa ha acusat l’equip de govern de no haver previst mesures per combatre les elevades temperatures de l’última onada de calor. Enric Roig ha recordat que s’han assolit temperatures històriques de fins a 42,3 graus, i que a Tortosa falten fonts públiques, piscines d’estiu, lavabos públics oberts, i també els umbracles provisionals que el ple de l’Ajuntament havia aprovat fa uns mesos, a partir d’una moció del PSC. 

Els socialistes ja van fer esta denúncia dimecres passat al matí, a través d’un comunicat. Però Enric Roig ha negat categòricament que el PSC volgués aprofitar políticament la mort d’una persona a la ciutat, a causa de l’onada de calor. Una notícia que Salut va donar a conèixer el mateix dimecres, però al migdia. 

Roig ha insistit que encara hi ha moltes fonts públiques que no funcionen, tot i que Esquerra va presentar una proposta per arranjar els punts d’aigua. Segons el portaveu del PSC, l’Ajuntament hauria pogut prendre algunes mesures per mitigar l’onada de calor, tot i que ha tornat a criticar la falta d’una piscina d’estiu.

Publicat el 13 d'agost de 2018 a Canal 21

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada