dimecres, 5 de setembre del 2018

Roig torna a demanar a la Comissió d’Espai Públic un esforç extra a la nova empresa de neteja de Tortosa donat que la ciutat encara està bruta

Així mateix el portaveu socialista ha demanat explicacions sobre el control de la instal·lació del nou cablejat que s’ha instal•lat a la plaça d’Espanya després de la rehabilitació pública de la mateixa

El grup municipal del PSC, a través del seu portaveu, Enric Roig, ha tornat a demanar a la Comissió d’Espai Públic un esforç extra a la nova empresa de neteja ja que la via pública continua molt bruta i són nombroses les mostres d’aquesta manca de neteja que encara circulen per les xarxes socials a mode de denúncia. “Entenem que el fet de posar en marxa el nou contracte al mes d’agost pot comportar algunes mancances en temes de formació o maquinària, però hi ha carrers com Ramon Berenguer IV o Sant Joan Baptista de la Salle que encara estan molt bruts, i així està tota la ciutat, per això he demanat al regidor que es faci un sobre esforç” ha explicat el portaveu socialista Enric Roig. 

En relació amb el tema de la neteja i el manteniment de l’espai públic, Roig ha posat de manifest a la Comissió que hi ha espais com ara la zona enjardinada a la Ronda Docs i el carrer Ferran d’Aragó, al costat de la passarel·la del tren, que evidencien un estat de brutícia i deixadesa total, tal i com es pot veure a les fotografies adjuntes. Roig ha dit que “hi ha veïns que ho han denunciat trucant a l’Ajuntament i a través de la pàgina web, però ni se’ls ha donat resposta ni s’ha posat solució a aquest tema.”




“Aquests fets reforcen, una vegada més, el que els socialistes hem defensat i demanat contínuament al govern i que no ha fet: que es facin campanyes públiques de sensibilització de la ciutadania per a evitar aquestes situacions” ha reblat Roig.

En un altre ordre de temes, l’edil socialista també ha exposat a la Comissió el fet de que s’està instal·lant cablejat per part de diferents companyies telefòniques aprofitant els suports dels llums de Nadal, una pràctica inusual, i per això ha demanat al govern que estigui damunt d’aquest tema.

Així mateix, Roig ha volgut evidenciar el fet de que aquests cables també s’estan instal·lant a la plaça d’Espanya, al costat del cablejat existent, que ara està pintat del color de les façanes, i per tant destaquen em ser de color negre. Amb aquesta queixa, el portaveu socialista ha volgut denunciar la manca de control i la deixadesa del govern sobre el manteniment de la recentment rehabilitada plaça d’Espanya, que ha estat realitzada amb una subvenció del 90% amb diners públics “i que considerem que s’han malbaratat en tant en quant no només no s’ha amagat el cablejat de les façanes sinó que es permet posar-ne més sense control” ha reblat Roig.

Finalment Roig ha fet referència novament a temes de deficiència de l’enllumenat públic. En concret es tracta de la Rambla Catalunya, que presenta nombroses zones a les fosques donat que el tipus de lluminària que s’ha instal·lat no respon a un tipus de carrer amb arbrat, “pel que, tal com han denunciat els veïns, a les 20,30 h aquest carrer sembla una gola de llop. Per això cal procedir a solucionar aquest problema com sigui” ha reblat Roig.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada