dimecres, 26 de setembre del 2018

El PSC reclama la creació d’un abonament per als pàrquings públics de Tortosa

El grup municipal del PSC proposa que l’Ajuntament de Tortosa promogui la creació d’un abonament que permeti utilitzar qualsevol dels aparcaments públicsa un preu més assequible que amb l’actual tarifació. Els socialistes presenten una moció al proper ple ordinari de l’Ajuntament de Tortosa, que es celebrarà el proper dilluns 1 d’octubre. 

Segons el portaveu del PSC al consistori tortosí, Enric Roig, ha explicat que a Tortosa l’ús del vehicle particular es veu incrementat pel fet que el servei de transport públic no cobreix totes les necessitats dels usuaris i degut a la distribució geogràfica del municipi. 

Per això Roig considera que la mesura ‘ afavoriria el comerç de la ciutat ja que els usuaris podrien estacionar els seus vehicles als aparcaments públics per temps prolongat a un preu més assequible, cosa que permetria també, més rotacions a la zona blava’. La moció dels socialistes proposa que l’abonament sigui operatiu als tres pàrquings soterrats que hi ha a la ciutat: el de la plaça Alfons XII, el de la plaça del Carrilet i el del carrer Montcada.

Publicat el dimecres 26 de setembre de 2018 a radiotortosa.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada