dimecres, 5 de setembre del 2018

El PSC demana un esforç extra a la nova empresa de neteja de Tortosa


El portaveu del PSC ha demanat “un esforç” a l’Ajuntament i a la nova adjudicatària de la neteja perquè comence a notar-se la millora en el servei. Dos setmanes després del canvi d’empresa, Enric Roig ha dit que la xarxa va plena de fotografies de zones de Tortosa molt brutes i de contenidors a vessar. Però lluny de criticar el govern municipal, Roig ha dit que està en contacte amb el regidor de Serveis, Domingo Tomàs, i que és conscient que la transició entre les dos empreses està sent complicada.

Des de la mitjanit de l’1 d’agost, Acciona va passar a encarregar-se de la neteja i de la recollida d’escombraries. Es va presentar la nova marca que lluiran els vehicles, però no serà fins als propers mesos que se sumaran més màquines i més operaris al servei, així com els nous contenidors. 

El regidor ha recordat que els socialistes van donar suport al nou macrocontracte de neteja. Però ha dit que estaran molt atents a la correcta implantació del nou servei, i que les queixes dels veïns són legítimes. 

‘L’autorització municipal per penjar llaços grocs va ser irregular’ 

D'altra banda, Roig ha afirmat que el govern de Tortosa va ratllar la “prevaricació” quan va permetre penjar llaços grocs a l’avinguda de la Generalitat, per acompanyar la Marxa per la República. El portaveu del PSC ha dit que l’ordenança municipal preveu penjar publicitat política per anunciar actes. Per tant, considera que l’autorització va ser irregular. En esta línia, ha denunciat que hi ha una “connivència” del PDeCAT i Esquerra amb les independentistes, ja que els llaços grocs encara no s’han retirat. I això, tot i que teòricament l’autorització era per anunciar un acte que ja es va fer.

Publicat el 14 d'agost de 2018 a Canal 21

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada