dimecres, 12 de setembre del 2018

Roig (PSC) torna a demanar un esforç extra per millorar la neteja de Tortosa


El portaveu del PSC, Enric Roig, ha tornat a demanar a la comissió municipal d’Espai Públic “un esforç extra” a la nova empresa de neteja. Roig afirma que la via pública continua molt bruta, quan ja ha passat més d’un mes des de l’entrada en funcionament de la nova empresa responsable del servei. El portaveu socialista ha advertit que són moltes les queixes veïnals i també les mostres d’aquesta manca de neteja que encara circulen per les xarxes socials, a mode de denúncia. 

Amb tot, Roig ha remarcat que és “responsabilitat de tots i totes” que la ciutat estiga neta. Però el portaveu del PSC ha assenyalat que el govern municipal continua ignorant la necessitat de fer campanyes de conscienciació ciutadana. 

D’altra banda, Roig també ha denunciat la instal·lació de nou cablejat per part de diferents companyies telefòniques, que aprofiten els suports dels llums de Nadal. De fet, Roig ha volgut evidenciar que aquests nous cables telefònics també s’estan instal·lant a les façanes de les cases de la plaça d’Espanya, que fa pocs mesos que s’acaben de rehabilitar. En este sentit, ha demanat un major control municipal sobre un espai que ha rebut una subvenció del 90% de diners públics. 

Finalment Roig ha fet referència novament a temes de deficiència de l’enllumenat dels carrers. En concret, de la Rambla Catalunya, al barri de Ferreries, que presenta nombroses zones a les fosques, ja que el tipus de lluminària que s’ha instal·lat no respon a un tipus de carrer amb arbrat.

Publicat el divendres 7 de setembre de 2018 a canal21

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada