dimarts, 19 d’abril del 2016

Carme Chacón reitera que a l'Ebre li cal un pla de reindustrialització

La diputada del PSC Carme Chacón es va reunir dissabte amb la Cambra de Comerç de Tortosa, en qualitat de secretària de Relacions Internacionals del PSOE. A la trobada, el president de l'ens cameral, José maría Chavarria, li va trasmetre la necessitat de facilitar el comerç exterior de les empreses del territori, un àmbit que han potenciat durant els últims anys.

La dirigent socialista va exposar la necessitat que les forces polítiques a Madrid arriben a un consens per formar un govern alternatiu al de Mariano Rajoy, que faça possible algunes polítiques llargament reivindicades. Com l'establiment d'un pla de reindustrialització per a les comarques de l'Ebre, especialment després de la crisi que pateix el nord de la Ribera d'Ebre per l'anunci de tancament d'Ercros, o l'impuls al Corredor del Mediterrani, que el govern de Mariano Rajoy està boicotejant, va dir Chacón.

També un pla hidrològic que garantisca la sostenibilitat de l'Ebre. En aquest sentit, va argumentar l'abstenció que van mostrar el PSOE fa poques setmanes a la moció presentada per ERC i Democràcia i Llibertat, per la poca receptivitat que van tindre les aportacions socialistes al text.

Publicat a Ebredigital el dilluns 18 d'abril de 2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada